Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/12/2015

Els Pabordes, a la Rambla aquest Nadal

Les 7 persones encarregades d'organitzar la Festa Major 2016  Les 7 persones encarregades d'organitzar la Festa Major 2016

Els organitzadors de la Festa Major 2016 ofereixen productes de marxandatge per començar a finançar la festa

Tions de Nadal de diferents mides i productes relacionats amb la Festa Major són algunes de les propostes de marxandatge dels Pabordes 2016 per a aquestes festes nadalenques. Els organitzadors de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú de l'any vinent s'instal·len a la rambla Principal, davant del Teatre Principal, el proper cap de setmana. Divendres 11 a la tarda, i dissabte 12 i diumenge 13 matí i tarda.

Entre les novetats per recaptar fons per a la festa vilanovina hi ha el cava brut reserva que els Pabordes van presentar durant la Fira de Novembre. L'ampolla de cava Torrents Carbó incorpora una xapa i una etiqueta amb una fotografia de 1955 de l'arxiu Ramir Horro (de l'Arxiu Comarcal del Garraf) on s'hi poden veure alguns balls de la Festa Major.

També serà la darrera oportunitat per comprar la loteria dels Pabordes de la Grossa de Cap d'Any de Catalunya. Les butlletes tenen quatre números, i entre aquests hi ha la data clau de la festa vilanovina en honor a la Mare de Déu de les Neus, el 50816.

Figures de goma, de plom i altres productes artesanals vinculats amb la Festa Major de la capital del Garraf són altres propostes dels Pabordes que es podran trobar a la parada. També és oberta la campanya d'apadrinament d'alfàbregues o la de recollir "un euro per vilanoví" per contribuir a fer una festa més lluïda.

Els set encarregats d'organitzar la propera Festa Major de Vilanova estaran a la parada per atendre les entitats i col·lectius que desitgin configurar les seves propostes i activitats per la Festa Major 2016.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00