Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/11/2016

Vilanova Celebra Santa Cecília, patrona de la música

Les activitats de celebració s'allargaran des del mateix dimarts 22 fins al 4 de desembre        Les activitats de celebració s'allargaran des del mateix dimarts 22 fins al 4 de desembre

L'Escola-Conservatori de Música celebra Santa Cecília, patrona dels músics, amb diferents activitats i concerts

Dimarts 22 de novembre l'Escola de Música Mestre Montserrat oferirà tot un seguit d'activitats i concerts per celebrar Santa Cecília, patrona dels músics. Al matí es duran a terme un seguit de petites audicions que presentaran els alumnes del Conservatori als alumnes de les escoles de primària de la ciutat. Amb aquest acte es vol donar a conèixer als nens els instruments que s'imparteixin a l'Escola, així com els diferents espais amb els que compta.

La tarda de dimarts, a patir de les 18 h, s'oferiran vuit concerts oberts al públic, tant pares i mares de l'Escola, com a qualsevol ciutadà que es vulgui apropar a gaudir de la música. Dins d'aquests concerts que s'oferiran, hi destaca un nou grup Ensemble Hotel Música Viva, dirigit per José Luis Bieito. Aquesta petita formació serà l'encarregada d'omplir l'espai musical format per obres de compositors dels segles XX i XXI.

També tocarà per primera vegada el Conjunt d'instruments tradicionals, sota la direcció de Jordi Paulí. I d'altres habituals, com la Col·lectiva de flautes travesseres d'Elemental acompanyades de contrabaix, el Consort de Flautes de bec, l'Orquestra infantil, el conjunt de flautes de Grau Professional, l'Ensemble de Saxos i la Vilanova Big Band.

També amb motiu de la patrona de la música, dijous 24, a les 20 h, a la sala petita de l'ECMM, la simfònica del Conservatori oferirà un assaig obert a tothom, amb obres de Sibelius, Jenkins, Grieg i Beethoven.

L'Escola de Música Mestre Montserrat també oferirà un concert dissabte 26 de Novembre de La Banda, a partir de les 11 h, que anirà recollint els nous membres de la Banda tot fent una cercavila per la ciutat.

Finalment, el dia 4 de desembre a les 19 h a l'auditori Eduard Toldrà, la Banda, dirigida per Emilio Serrano, farà el tradicional concert de Santa Cecília, amb la col·laboració de la Banda Infantil de l'Escola dirigida per Miquel Bagó.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00