Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/05/2015

El Parc del Garraf i l'Esportiu La Piscina celebren el 17 de maig una festa amb motiu del seu aniversari

Les piscines exteriors estaran obertes a partit del 17 de maig       Les piscines exteriors estaran obertes a partit del 17 de maig

A més, s'inaugurarà la temporada d'estiu obrint les piscines exteriors

El diumenge 17 de maig el CEM Parc del Garraf i el CMES Esportiu La Piscina organitzen una jornada festiva per celebrar el 10è aniversari del Parc i el 6è aniversari de la remodelació de La Piscina del carrer de Josep Coroleu.

Per aquest motiu s'ha convidat a tothom a gaudir d'un matí d'activitats esportives i lúdiques a les instal·lacions del Parc del Garraf, adreçades a tot tipus de públic.

Des de dos quarts d'onze del matí fins les dues del migdia s'han organitzat classes d'Spinning, Zumba, Sh'bam, jocs aquàtics i tallers infantils, així com exhibicions per part de les unitats mòbils del cos de Bombers de Vilanova i la Geltrú, Policia local i Mossos d'Esquadra.

Aprofitant aquesta celebració, s'inaugurarà la temporada d'estiu de les piscines exteriors. La festa d'aniversari és oberta a la participació de tothom. Les invitacions es poden recollir a la recepcions del Parc del Garraf i de l'Esportiu la Piscina, o bé descarregar-les a:esportiulapiscina.cat
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00