Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/05/2016

L'Oficina Jove Garraf organitza cursos de formació en el lleure, per a joves a partir de 15 anys

    Les inscripcions per als dos cursos ja estan obertes Les inscripcions per als dos cursos ja estan obertes

Les inscripcions ja estan obertes, i hi ha descomptes per a les persones empadronades a Vilanova i la Geltrú

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de l'Oficina Jove Garraf, ha organitzat dos cursos de formació en el lleure per a joves.

El primer dels cursos és el de Premonitor/a de lleure. Està adreçat a joves d'entre 15 i 17 anys, que en aquest moment estiguin fent de monitor/a o que vulguin ser-ho en alguna entitat d'educació en el temps de lleure. El curs és de caràcter intensiu i es farà els dies 18 i 19 de juny de 10 a 14 hores i de 15.30 a 19.30 hores, a l'Oficina Jove Garraf.

Un cop acabada la formació dóna dret a ser utilitzat com a convalidació en altres formacions, sempre que l'alumne/a hagi obtingut el certificat d'aprofitament. Les inscripcions estan obertes, i les places estan limitades a 25 persones. Els preus són de 50 € per a les persones empadronades a Vilanova i la Geltrú, i de 80 € per a la resta. (informació i inscripcions).

La segona proposta formativa correspon al curs de Monitor/a de lleure, per a persones majors de 18 anys. El curs s'adreça a totes aquelles persones interessades a realitzar les tasques i les funcions que s'atribueixen al monitoratge d'infants i joves, mitjançant la seva participació, sigui de forma voluntària o remunerada, en projectes en l'àmbit de l'educació en el lleure.

El curs es farà del 27 de juny al 29 de juliol, de dilluns a divendres de 10 a 14 hores, a l'Oficina Jove Garraf. El preu és de 225 €, tot i que hi ha descomptes que van dels 30 als 60 € segons si la persona està empadronada a Vilanova i la Geltrú o és soci/a d'Esplais Catalans i Acció Escolta de Catalunya. Les inscripcions ja estan obertes i el límit de places és de 25.
(informació i inscripcions).

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00