Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/05/2013

Obertes les inscripcions per als cursos de monitors i pre-monitors de lleure

Els cursos preparen els joves com a monitors de lleure  Els cursos preparen els joves com a monitors de lleure

L'Oficina Jove Garraf organitza aquesta formació adreçada a joves els mesos de juny i juliol

L'Oficina Jove Garraf organitza curos de monitors i pre-monitors de lleure. Dins dels cursos i activitats formatives adreçades al jovent de la comarca al llarg de l'any i aprofitant els períodes de vacances, els darrers dies del mes de juny i al llarg del juliol, s'organitza un curs de Pre-monitors/es de lleure i un de Monitors/es de lleure.

L'objectiu és oferir formació complementària per millorar les capacitats del joves i així ampliar les seves possibilitats de trobar feina.

El curs de pre-monitors/es de lleure té una durada de 20 hores lectives i és una introducció al món del lleure educatiu per als joves de 16 i 17 anys, que hi volen treballar o per fer de voluntaris en esplais o casals. El curs tindrà un cost de 40 euros. Tindrà lloc el 28 i 29 de juny i el 5 i 6 de juliol, de 16 a 19h els divendres; i de 10 a 14h i de 15'30 a 18'30h els dissabtes.

El curs de Monitors/es de lleure és una formació de 100 hores lectives que prepara als joves majors de 18 anys per treballar en l'àmbit de l'educació en el lleure: casals, menjadors escolars, esplais, ludoteques, colònies... Dóna accés a l'obtenció del Diploma de Monitor/a de lleure infantil i juvenil, expedit per la Direcció General de Joventut de la Generalitat, si posteriorment es fan les pràctiques i la memòria corresponent. El curs té un cost de 190 euros (175 euros si s'està a l'atur i inscrit degudament al Servei d'Ocupació de Catalunya). El curs es farà de dilluns a divendres de 9'30 a 14'30, des de l'1 fins al 26 de juliol.

Aquests blocs formatius formen part del Projecte Educatiu 2013 de l'Oficina Jove que pretén establir una sèrie d'accions formatives, de més o menys intensitat al llarg de l'any, destinades a col"lectius de joves ben diversos per tal de formar-los i capacitar-los en determinats àmbits com poden ser la salut, el treball, la formació o l'associacionisme i augmentar així les seves oportunitats laborals.

Les inscripcions es duran a terme a l'Oficina Jove Garraf (Rasa del Miquelet, 16 de Vilanova i la Geltrú) del dilluns dia 20 de maig fins el dijous 20 de juny. Les places són limitades i s'adjudicaran per ordre d'inscripció. Aquests cursos es realitzaran a la mateixa Oficina Jove i seran impartits per l'Escola Lliure el Sol. 


Més informació AQUÍ

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00