Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/03/2016

Tercera xerrada formativa a la CUP de Vilanova, en el marc del cicle 'Capgirem Vilanova!'

La xerrada se celebra demà dijous    La xerrada se celebra demà dijous

Nota de premsa del grup municipal de la Candidatura d'Unitat Popular, CUP

El deute és la temàtica que es treballarà en aquesta nova jornada formativa, el proper dijous 17 a les 19h a l'Ateneu Vilanoví.

A principis d'any, la Candidatura d'Unitat Popular de Vilanova i la Geltrú anunciava l'inici d'un cicle de xerrades obertes, de caire informatiu i formatiu, que volen ser un instrument que ens ajudi a adquirir major consciència i coneixement de les principals problemàtiques que afecten la societat vilanovina i el nostre Ajuntament.

Aquest dijous es durà a terme la tercera jornada, en la qual es parlarà sobre deute, un problema greu que afecta els comptes de l'ajuntament de la ciutat. Per fer-ho, ens acompanya en Sergi Cutillas, activista, economista i investigador de l'Observatori del Deute en la Globalització.

Aquest cicle de xerrades, que tindran lloc un cop al mes, pretenen enriquir el debat sobre temes cabdals per la ciutat i poder extreure'n idees útils per a la transformació social: mesures per millorar les polítiques públiques impulsades per l'Ajuntament i també eines que ens permetin capgirar la realitat des dels col•lectius i les nostres pràctiques quotidianes.

Informació i experiències portades de la mà de professionals i activistes per apropar-nos una mica més a aquella ciutat més humana i més justa que anhelem. Capgirem Vilanova!

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00