Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/04/2016

2.000 persones es mobilitzen per la cultura

La sentència del TSJC contra el festival Nowa Reggae preocupa l'àmbit de la cultura  La sentència del TSJC contra el festival Nowa Reggae preocupa l'àmbit de la cultura

'No fem soroll, fem Cultura' era el lema de la concentració que es va fer dissabte a la plaça de la Vila de VNG

Més de 2.000 persones van omplir la plaça de la Vila dissabte a les vuit del vespre seguint la crida que va fer la Coordinadora d'Entitats Juvenils i Culturals de Vilanova i la Geltrú com a resposta a la sentència de TSJC que anul•la la llicència de la celebració del festival Nowa Reggae al Molí de Mar de l'any 2011, per una queixa veïnal.

Sota el lema “No fem soroll, fem Cultura”, i davant d'una gran expectació mediàtica, van ser moltes les persones que, a títol individual o com a representants del teixit associatiu, a més de l'alcaldessa i regidors i regidores de l'Ajuntament de VNG, es van voler sumar a la concentració.

La Coordinadora d'Entitats Juvenils i Culturals de Vilanova i la Geltrú va llegir un manifest en què defensen el ric teixit associatiu que ofereix a Vilanova i la Geltrú un ampli ventall de propostes culturals, festivals musicals inclosos.
L'acte també va comptar amb la interpretació d'una cançó reivindicativa, i els pilars dels Bordegassos i els Falcons de Vilanova.

Podeu veure un àlbum de fotografies de la concentració de dissabte aquí

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00