Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/04/2011

Els habitants del Prat de Vilanova ja podran arribar amb bus al CAPI de Baix-a-Mar

 Les persones que viuen al Prat de Vilanova podran arribar amb transport urbà al CAPI de Baix-a-Mar   Les persones que viuen al Prat de Vilanova podran arribar amb transport urbà al CAPI de Baix-a-Mar

L'Ajuntament havia reclamat una solució per a la població d'aquell sector, que arriba ara amb la incorporació de dues parades noves en el recorregut del servei interurbà

A partir de dilluns que ve, 18 d'abril, els veïns i veïnes del Prat de Vilanova que es desplacen amb bus ja podran baixar al CAPI de Baix-a-Mar. Aquesta era una mancança de transport públic que havia quedat pendent quan va obrir el nou centre sanitari, el desembre del 2009, al qual van ser adscrits els habitants d'aquell sector.

Fins ara, la parada que tenen més propera al CAPI els veïns i veïnes del Prat de Vilanova és l'estació d'autobusos. La distància entre els dos punts ha suposat un obstacle per a les persones amb mobilitat reduïda. El regidor de Mobilitat i adjunt a l'Alcaldia, Xavier Carbonell, explicava fa un mes i mig en una roda de premsa que l'Ajuntament de la ciutat continuava reclamant una resolució de la Generalitat de Catalunya sobre aquest tema, ja que per part municipal ja s'havia presentat la informació tècnica requerida.

El Prat de Vilanova està connectat amb el nucli urbà de la ciutat mitjançant el bus interurbà procedent de Cubelles. Per arribar al CAPI de Baix-a-Mar, algunes de les expedicions fora de les hores punta desviaran el recorregut habitual. D'anada, la parada serà al carrer de Pere Jacas, mentre que de partida, serà al carrer de la Boia. El bus mantindrà totes les altres parades com fins ara.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00