Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/10/2015

El Govern de VNG proposa increments en els tributs per poder fer front a l'augment de la càrrega financera

   Ajuntament de VNG Ajuntament de VNG

Aquesta proposta serà presentada a la ciutadania en una sessió informativa el dimarts 27 d'octubre, a les 19 h a Neàpolis

El Govern municipal de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha presentat als grups de l'oposició una proposta de Tributs municipals per al 2016 que ha d'assumir un increment de 3 milions d'euros en concepte de càrrega financera. El venciment de les carències de diferents crèdits l'any 2016 obliga l'Ajuntament a incrementar els seus ingressos. Malgrat aquest important augment, el govern no preveu donar de baixa ni reduir el nivell de cap servei perquè creu que el pressupost està al màxim ajustat possible.

La proposta presentada es basa en un increment dels ingressos, que es derivaria d'una pujada de la majoria de tributs. En la majoria de taxes i impostos l'augment és del 5%, mentre que en el cas de l'IBI la pujada serà del 10%.

A la pràctica, aquests increments suposarien pel ciutadà haver de pagar anualment 4,5€ més en el rebut de les escombraries i un increment de 42€ a l'any de mitjana pel que fa a l'Impost de Béns Immobles.

Aquesta proposta serà presentada a tota la ciutadania en una sessió informativa que es durà a terme dimarts, 27 d'octubre, a les 19 h a Neàpolis.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00