Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/12/2016

L'Ajuntament de VNG incorporarà a la plantilla 41 nous treballadors

Façana ajuntament  Les noves incorporacions començaran a treballar en 2017.

Es contractaran mitjançant el Programa Treball i Formació del Servei d'Ocupació de Catalunya.

41 persones s'incorporaran a principis d'any a la plantilla de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, contractades en el marc del Programa Treball i Formació, que està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

A mitjans de desembre el SOC va resoldré atorgar a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú la realització de 41 contractes d'experiència laboral. Una xifra que s'ajusta a la petició inicial del consistori vilanoví, tot i que en un principi només hi havien preassignats 35 contractes.

Els nous treballadors són persones aturades que no reben cap tipus de prestació ni de subsidi (preferentment majors de 45 anys), així com persones aturades que estan cobrant el PIRMI. El contracte laboral és de sis mesos, tret de quatre persones que se'ls contractarà per un període de 12 mesos.

Durant aquest temps, un grup de treballadors rebran formació a l'IMET, per tal que puguin obtenir un certificar de professionalitat que els ajudi en el futur a l'hora de trobar feina, mentre que l'altre grup farà formació tranversal, de manera que puguin adquirir competències d'aplicació directa al món laboral.

El Programa Treball i Formació té com a objectiu afavorir, mitjançant l'experiència laboral i la formació, la inserció laboral i la millora de l'ocupabilitat de les persones aturades de llarga durada amb més dificultats per inserir-se a la vida laboral.

Els nous treballadors estaran assignats a tasques administratives en diferents departaments municipals, així com a personal d'ofici del servei de la Brigada Municipal. Dues d'aquestes persones començaran a treballar el 31 de desembre, mentre que els 39 restants ho faran a partir del 31 de gener de 2017.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00