Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/01/2015

Es transformen en jardineres dues fonts ornamentals en desús

   Posar en funcionament altre cop les fonts suposava un alt cost econòmic Posar en funcionament altre cop les fonts suposava un alt cost econòmic

Les dues noves jardineres, amb plantes procedents dels vivers del Tegar, estan situades a la plaça dels Pobles d'Espanya i al parc de Ribes Roges

La regidoria de Serveis Viaris de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha transformat dues fonts ornamentals de la ciutat en jardineres.

Les dues fonts, que es troben situades a la plaça dels Pobles d'Espanya i a la zona del parc de Ribes Roges propera al trenet, fa anys que estaven en desús, ja que reconvertir-les en un circuit tancat requeria d'una important inversió. I no fer-ho implicava que, a causa de l'aigua entollada de la pluja, esdevinguessin un focus de cria de mosquit. A més, s'havia detectat que hi havia gent que les utilitzava indegudament com a paperera gegant.

Durant les darreres setmanes la USM ha adequat les noves jardineres, pintant-les i arranjant els petits desperfectes, i gràcies al treball del Tegar s'han omplert de noves plantes dels seus vivers. Pel que fa al seu manteniment i al reg l'assumiran Tegar i Cespa.

abans de la intervencióDesprés de la intervenció

abans de la intervenció Després de la intervenció
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00