Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/03/2013

Gentle Music Men assaja a l'Auditori

Els Gentle Music Men fan aquests dies una estada a l'Auditori  Els Gentle Music Men fan aquests dies una estada a l'Auditori

L'Auditori Eduard Toldrà acull el grup Gentle Music Men per preparar el directe del seu últim treball, 'Sueño Infinito'

Els equipaments escènics municipals no només treballen l'exhibició i difusió d'espectacles i concerts, sinó que intenten donar suport a les produccions i propostes locals, a través d'estades artístiques i/o tècniques.

En aquest cas, l'Auditori Eduard Toldrà acull l'estada del grup musical Gentle Music Men. Els dies 27 i 28 de març i 12 d'abril, l'escenari de la Sala Gran està ocupat per aquesta formació, que hi prepara la gira del seu últim treball, "Sueño Infinito".

Precisament, la gira de presentació començarà a Vilanova i la Geltrú, al mateix Auditori Eduard Toldrà, dissabte 13 d'abril a les 22h. En aquesta ocasió Dani Poveda estarà acompanyat per Miquel Tello al teclat, guitarra i baix, Elisabeth Barrau al violí i veus, David Charro a la guitarra i baix, Ricard Parera a la bateria, Laura Farré al teclats, i Carlos Magro a la guitarra.

Dani Poveda, el líder de la banda, defineix aquest tercer disc de llarga durada com a "més guitarra, més ràbia, més força..., en definitiva, molt més que abans".

Tothom qui vulgui assistir a l'estrena ja pot comprar les entrades a través de www.auditoritoldra.cat, o cada dissabte de 17 a 20h a les taquilles del Teatre Principal. El preu de l'entrada és de 6 euros, o de 10 euros si a més de l'entrada es vol adquirir el CD.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00