Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/05/2013

Neàpolis explica l'experiència cowork al fòrum de telecentres a Granada

Una de les taules on participa Neàpolis Una de les taules on participa Neàpolis

A VNG hi ha en marxa el cowork tecnològic i en breu entrarà en funcionament el cowork sobre salut, nutrició i esports

Vilanova i la Geltrú, a través del Cowork Neàpolis és present al IV Fòrum Global de Telecentres que aquesta setmana se celebra a Granada. Es tracta de la quarta edició d'aquest fòrum que per primer cop s'organitza a Europa i que reuneix uns 1300 experts, representants d'entitats, empreses i professionals de l'àmbit de la tecnologia de la informació i de la comunicació. 

David Vilella, Innovation Manager de l'Agència d'Innovació Local Neàpolis, exposa l'experiència del projecte Cowork Neàpolis: un espai d'emprenedors, actualment a ple rendiment el cowork del sector TIC ubicat al tercer pis de Neàpolis i en marxa el Cowork sobre Nutrició, Salut i Esport que s'ubicarà a la Plataforma de Serveis a les Persones i del qual s'està ultimant la seva posada en funcionament.

La regidora de Societat del Coneixement i 1a tinenta d'alcaldia, Ariadna Llorens, ha manifestat sobre la presència de Neàpolis en aquest fòrum que 'l'experiència positiva que ha generat aquest projecte encaminat a la creació d'un ecosistema de permanent innovació i, a la vegada, instrument especialitzat per a les noves formes de treball del futur, ha estat seleccionada per aquesta organització mundial com un cas d'èxit a seguir i a implantar en altres espais d'arreu del món'.

El model Neàpolis és present en diferents pannels de treball, com el de 'Coworking i teletreball' i en el pannel de 'serious games i gamificació', del que es també organitzador. Neàpolis és present també a l'estand de Catalunya que -sota el lema 'Catalonia Country of Innovation'- acull la representació de la Generalitat, Ajuntament de Barcelona, Mobile World Capital o Espai Tic, entre d'altres.

El projecte de Neàpolis Cowork planteja la posada en marxa de nous coworks en àmbits com la sostenibilitat i eco-innovació; el mar i l'educació amb l'objectiu de disposar d'un mapa de l'emprenedoria capaç de reactivar econòmicament la ciutat a traves d'aquests centres de treball emprenedor.

Aquest fòrum està organitzat per Telecentre.org Telecentre Europe; l'Associació ‘Comunidad de Redes de Telecentros'; l'Agència Nacional d'Informació de Korea NIAÂ i Red Guadalinfo (un projecte de la Junta d'Andalusia i 8 diputacions provincials gestionat pel Consorci Fernando de los Ríos).


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00