Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/02/2014

De l'11 al 21 de març, preinscripció escolar per al curs 2014-2015

Vilanova i la Geltrú tornarà a ser zona única a efectes de preinscripció de 2n cicle d'educació infantil i primària     Vilanova i la Geltrú tornarà a ser zona única a efectes de preinscripció de 2n cicle d'educació infantil i primària

Les sol·licituds es poden lliurar al centre educatiu triat en primera opció o bé a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) de l'MET

Dimarts 11 de març s'inicia el període de preinscripció escolar per al segon cicle d'educació infantil, primària i educació secundària obligatòria (ESO) per al curs 2014-2015. El termini finalitza el divendres 21 de març.

El curs vinent, tal i com va acordar el Consell Escolar Municipal, Vilanova i la Geltrú tornarà ser zona única escolar a efectes de preinscripció i sol·licitud de centres educatius per als cursos de segon cicle d'educació infantil i primària. En el cas de l'ESO es manté la zona única.

Les sol·licituds es poden lliurar al centre escollit en primera opció o bé a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) de l'Insitut Municipal d'Educació i Treball (IMET) al carrer de la Unió, 81-87. Podeu consultar la documentació necessària per formalitzar la preinscripció i la normativa vigent aquí, així com els terminis per als altres ensenyaments reglats.

Com ja és habitual, els centres educatius realitzen durant aquestes dies jornades de portes obertes, consulteu el calendari.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00