Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/02/2017

Comença l'espectacle

La regidora va estar acompanyada dels artistes i creadors locals que participen en la nova temporada        La regidora va estar acompanyada dels artistes i creadors locals que participen en la nova temporada

La Regidoria de Cultura presenta la programació cultural de març a juny, amb una àmplia oferta d'arts escèniques i visuals

Passat Carnaval s'inicia a Vilanova i la Geltrú una nova temporada cultural que, sota el nom d'"Escena", ofereix una àmplia programació estable de l'Auditori Eduard Toldrà, el Teatre Principal, el Centre d'Art Contemporani La Sala i, per primera vegada, incorpora els tres cicles de cinema que reflecteixen el compromís municipal d'oferir cinema de qualitat: en versió original, català, i documental.

En la roda de premsa de presentació de la temporada, la regidora de Cultura Teresa Llorens destacava que la programació "té un segell de qualitat que permet fer polítiques públiques, amb la idea de democratitzar la cultura i fer-la més permeable. De qualitat, però també de proximitat i de vinculació amb els agents culturals locals".

Llorens va explicar que aquesta temporada d'espectacles continua apostant fort pel programa de Suport a la Creació, per fidelitzar el públic amb propostes com el Parlem de música, tallers, visites i les escoles de l'espectador, i apropar la cultura a tots els públics amb el programa Apropa Cultura.

La regidora va estar acompanyada dels artistes i creadors locals que participaran en la temporada: Núria Valls, de la Companyia Anònima, que interpreta l'espectacle "La rebel·lia possible" el 4 de març; Marijó Riba, membre de l'Associació Musical Eduard Toldrà, que va presentar els concerts de la Camerata i les sessions del Parlem de música; Francesca Calaf, que va parlar dels canvis en l'exposició Donart que es farà a La Sala; Eduard Roig del Círcol Catòlic presentant l'espectacle "La Porteria" que es farà amb motiu del Dia Mundial del Teatre); Toni Albà, que juntament amb Fermí Fernàndez representarà "Ossos" al Principal; Angie Mas, ballarina formadora del projecte Tots Dansen, que torna per tercer any als instituts de la ciutat; Artur Duch, que oferirà una exposició retrospectiva a La Sala; Susanna Peix, que va parlar de les novetats de la Fira "Conte va, va de contes!"; Guillem Albà, presentant l'espectacle "Pluja" que oferirà durant tres dies a la Nau del Ferrocarril amb la pianista Clara Peya; i Joan Manuel Chouciño, professor de l'Escola Conservatori de Música, presentant l'activitat "Noves notes de programa", que mostraran la visió dels joves estudiants de música dels concerts que es faran a l'Auditori.

La programació d'aquesta temporada ofereix també un concert de Judit Nedermann, "L'hostalera" de Carlo Goldoni o la presentació del nou disc d'Elisabet Raspall, "Vital".

Podeu descobrir i consultar tota la programació cultural de març a juny en aquest enllaç.

Els abonaments es posen a la venda a partir d'aquest dissabte 11 de febrer a les 11 h. S'obrirà la venda per Internet i a taquilles del Teatre Principal simultàniament, per tal d'evitar cues i agilitzar la venda.

Pel que fa a les entrades, a partir de dissabte 18 de febrer d'11 a 14 h i de
17 a 20 h, s'obrirà la venda per Internet i a taquilles del Teatre Principal simultàniament, per tal d'evitar cues i agilitzar la venda.

Si les voleu adquirir per Internet, heu de comprar les del Teatre Principal a www.elprincipal.cat i les de l'Auditori Eduard Toldrà a www.auditoritoldra.cat
A taquilles, les del Teatre Principal obren dissabte 18 i diumenge 19 de febrer d'11 a 14 h, i tots els dissabtes de 17 a 20 h o des d'una hora abans de l'inici de l'espectacle. Les taquilles de l'Auditori Eduard Toldrà obren hora abans de l'inici del concert.

D'altra banda, aquest divendres 10 de febrer es farà l'acte de presentació de la temporada al públic. Tothom està convidat a les 20 h al Teatre Principal per conèixer un tast de la programació, de la mà del periodista vilanoví Blai Marsé, que anirà presentant els vídeos dels espectacles i les actuacions musicals.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00