Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/03/2014

Comencen els tallers i la fase de creació artística del Projecte 'Ànim@'

Ànim@ és un projecte de creació artística i escènica Ànim@ és un projecte de creació artística i escènica

La proposta s'adreça a dones majors de 70 anys i es portarà a terme a Vilanova i la Geltrú durant els propers mesos

Els dies 31 de març, 1, 2 i 3 d'abril es duran a terme a la nostra ciutat les primeres trobades del grup de dones majors de 70 anys que participen en el projecte de creació artística i escènica Ànim@. La proposta, que va a càrrec de la coreògrafa M. Antònia Oliver i de Mireia Reig, productora i regidora escènica i dinamitzadora cultural, ha estat seleccionada per l'Obra Social La Caixa i compta amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través del Servei de Gent Gran.

Ànim@ és una oportunitat per ocupar els espais públics i fomentar la inclusió social a través de la dansa, la imatge i les noves tecnologies com a eina d'expressió i comunicació. La iniciativa es proposa treballar a partir de l'expressió corporal, el moviment, la dansa, la imatge i la composició coreogràfica.

El projecte es desenvoluparà en diferents fases: 1a setmana, els dies 31 març, 1,2 i 3 d'abril; 2a setmana el 28, 29 i 30 abril; 3a setmana, el 5,6,7 i 8 maig; 4a setmana, el 26, 27,28 i 29 maig, i 5a setmana els dies 9,10, 11 i 12 de juny. La primera fase es farà a l'espai "La Plataforma. Centre Multiserveis- Els Josepets" , de dilluns a dijous de 10.30 a 12.30h. Durant aquestes cinc setmanes, les dones participants crearan un espectacle conjunt que després es representarà a la ciutat.

Participaran en l'experiència dones de diferents col·lectius de gent gran i que es mantenen molt actives. A totes elles els uneix les ganes d'experimentar i crear a partir del moviment i del propi cos.

Per a més informació i per a inscripcions cal trucar al telèfon 628.63.16.40 o enviar un correu a l'adreça electrònica anima@animaVng.cat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00