Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/05/2015

L'Obra Social 'la Caixa' destina a l'Ajuntament 30 mil euros per a projectes relacionats amb la vulnerabilitat alimentària dels infants

La signatura del conveni s'ha fet aquest migdia a la Sala Pau Roig Estradé   La signatura del conveni s'ha fet aquest migdia a la Sala Pau Roig Estradé

L'any passat ja va aportar 25 mil euros per a la campanya de vulnerabilitat alimentària de l'estiu

L'Obra Social "la Caixa" ha realitzat una col·laboració amb l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, que serà destinada a projectes relacionats amb la vulnerabilitat alimentària dels infants i adolescents del municipi durant l'estiu.

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i el director d'àrea de negoci del Garraf de "la Caixa", Joaquim Carcereny, han formalitzat la col·laboració aquest migdia per un import de 30 mil euros, 5 mil més que l'any 2014.

Els projectes de vulnerabilitat alimentària per a l'estiu inclouen subministrament d'aliments bàsics a través de l'Economat social i suport al menjador dels casals i activitats d'estiu.

En nom de L'Obra Social "la Caixa", Joaquim Carcereny ha manifestat que "la nostra obra social està molt preocupada per què els nostres ajuts arribin al territori, i tenim la obligació de saber què preocupa als ajuntaments en l'àmbit social. Ens satisfà participar en aquesta campanya, i tenim la voluntat de fer-ho cada any".

La Regidora de Serveis Socials, Blanca Albà, ha mostrat el seu agraïment a l'Obra Social "la Caixa", i ha parlat de "la importància d'aportar els recursos necessaris per garantir una alimentació equilibrada als infants més necessitats de la ciutat durant els mesos que no dinen al menjador escolar".

En el mateix sentit s'ha manifestat l'alcaldessa, que ha agraït la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa" i ha recordat que "estem en uns moments en que les necessitats socials de les persones creixen, i coincideix amb una escassetat de recursos. Les administracions soles no podríem fer res, i entre tots sumem molt".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00