Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/12/2014

Es publica la diagnosi del Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible de VNG

  Jornada participativa 14 de juny de 2014 Jornada participativa 14 de juny de 2014

Aviat començarà una nova fase d'elaboració de propostes

Des d'aquesta setmana ja es pot consultar la memòria de la diagnosi del Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible (PMUS) de Vilanova i la Geltrú. El Pla definirà quines estratègies i accions s'han de desenvolupar a la ciutat per tal d'aconseguir un model de mobilitat sostenible, segur i integrador.

El document es pot consultar dins el bloc i en ell s'hi recull el conjunt de dades disponibles que puguin ser rellevants per al coneixement de l'estat actual de la mobilitat i l'establiment de tendències de futur. Concretament, aquestes dades han permès caracteritzar la configuració territorial, els patrons de mobilitat dels ciutadans, l'oferta d'infraestructures i serveis, les externalitats socials i ambientals del transport i el component percebut per la ciutadania en relació amb la mobilitat, mitjançant enquestes telefòniques, el procés participatiu i el bloc.

Aquests treball permetran entrar a la fase següent, que se centrarà en les propostes de millora i en la qual es tornarà a demanar la implicació i participació de la ciutadania per tal de concretar el conjunt de propostes que configuraran el nou PMUS.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00