Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/06/2013

Laia Olivé i Laia Barreto, guanyadores dels concursos de microrelats de la biblioteca Joan Oliva

Els guanyadors i guanyadores del Negroliva i JoveOliva Els guanyadors i guanyadores del Negroliva i JoveOliva

43 microrelats de gènere negre i 22 de joves autors participen als certàmens NegrOliva i JoveOliva

Laia Olivé Ràfols, amb "Joc de nens" ha estat la guanyadora del concurs de microrelats Negroliva, organitzat per la biblioteca Joan Oliva. Un total de 43 textos han participat en aquest certamen de narracions curtes del gènere negre.

D'altra banda, Laia Barreto Guembe amb un escrit sense títol ha estat la guanyadora del concurs JoveOliva, també de microrelats, en aquest cas per a joves, que va comptar amb la participació de 22 textos.

El lliurament de premis es va fer ahir a la biblioteca municipal de la plaça de la Vila. També van rebre el reconeixement els segons i tercers classificats dels dos concursos. "Veïns" de Juanjo Milà i "Feliç no Sant Jordi" de Mònica López van ser el segon i tercer classificat respectivament en el NegrOliva, i "Pizzawood!" de Tomàs González Carbó i "Estimat desconegut" d'Alicia Vera Centeno, ho van ser en el JoveOliva.

La regidora de Cultura, Marijó Riba, va celebrar en el lliurament de premis el bon nivell de participació i va valorar molt positivament el grau de seguiment que tenen les activitats al voltant de la literatura organitzades per les biblioteques de la ciutat.

El jurat que va escollir els premiats estava format per Sílvia Romero Olea, escriptora i conductora del club de lectura de la biblioteca; Antoni Arrufat González, filòleg i professor d'institut; Rosana Lluch Millan, filòloga i gerent de la lliberia Llorens Llibres, Mercè Porta Casals, col·laboradora del Club de lectura de la biblioteca.

Els dos concursos van comptar amb la col·laboració de Roca Editorial i les llibreries Llorens Llibres i La Mulassa.

Els relats guanyadors estan publicats al blog de la biblioteca.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00