Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/02/2017

L'Institut Joaquim Mir de VNG celebrarà la 1a setmana Intercultural de Comerç Internacional

Setmana Intercultural de Comerç Internacional IES Joaquim Mir    Setmana Intercultural de Comerç Internacional IES Joaquim Mir

L'activitat s'emmarca en els projectes de cooperació europeus de globalització acadèmica entre centres de formació professional dins de l'àmbit del Cicle Formatiu de Grau Superior de Comerç Internacional

L'IES Joaquim Mir de Vilanova i la Geltrú organitza la "I setmana Intercultural de Comerç Internacional", impulsada des del cicle formatiu de Grau Superior de Comerç Internacional. Les activitats emmarcades en aquestes jornades es duran a terme entre els dies 6 i el 10 de febrer al mateix institut.

L'objectiu de celebrar aquesta setmana és compartir experiències acadèmiques entre els centres implicats, així com rebre formació específica de l'àmbit del comerç de la mà de professors i professionals. Aquest any, el Lyceé Jean Macé de Rennes de la ciutat de la Bretanya serà l'institut convidat a participar d'aquesta setmana intercultural.

A més de tallers i seminaris específics sobre el Comerç Internacional, podran gaudir d'exposicions dutes a terme per empreses de la zona; en aquesta ocasió col·laboren KUKA robòtics, Black Horse Machinery i Gervall. També destaca la jornada programada per visitar el Port de Tarragona on els assistents podran conèixer de primera mà el món de la logística i comerç en l'àmbit portuari, així com la visita prevista a les caves Codorniu.

Durant aquests dies no només es vol submergir als participants en el Comerç Internacional, sinó també fer-los gaudir de la cultura catalana. És per això que també podran participar d'activitats culturals com una sessió sobre vins de Catalunya de l'enòleg Oriol Guevara i una sessió d'introducció al món dels castells feta pels Bordegassos de Vilanova i la Geltrú.

Des de l'Institut Joaquim Mir esperen que aquesta primera setmana d'intercanvi sigui l'inici d'una activitat que perduri i es consolidi al llarg del temps.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00