Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/02/2017

Torna La Vitrina a la Biblioteca del Museu Balaguer

La Vitrina estarà exposada de 18 de febrer fins al 2 d'abril     La Vitrina estarà exposada de 18 de febrer fins al 2 d'abril

Fins al 2 d'abril hi haurà exposada una mostra dels fons de la Biblioteca amb títols onomatopeics

"Pst!" és el títol de la mostra de documents dels fons de la Biblioteca Museu Balaguer amb un denominador comú: el seu títol és una onomatopeia.

La mostra recull llibres, revistes, diaris i fins i tot una peça musical. Emtre els llibres destaca "Bla, bla, bla" (1998), de Giuseppe Culicchia i Carme Arenas, i "Bang o La bona estrella" (1982), de Max Bon. Pel que fa a les revistes i diaris, n'hi ha de tan conegudes com ara "Cu-cut!", "Pu put!" o "Clic! Clac!", totes de principis del segle XX. Finalment, també es pot veure l'obra d'Eduard Toldrà i Josep Carner "Cocorococ!: en la naixença d'un noi" (post. 1926).

Els documents estaran exposats del 18 de febrer fins al 2 d'abril a l'espai La Vitrina de la Biblioteca del Museu Víctor Balaguer, on cada mes s'hi pot veure una mostra de llibres i documents de temàtica diferent. La Biblioteca du a terme aquesta activitat per a fer més visibles els seus fons.

Per a tots aquells que vulgueu més informació, podeu accedir al catàleg de la Biblioteca Víctor Balaguer

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00