Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

31/05/2016

Aquest diumenge matí nova edició del Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi

El mercat romandrà obert a la rambla de Sant Jordi de les 10 a les 14 h

Aquest diumenge, 5 de juny, torna una nova edició del Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi a Vilanova i la Geltrú. L'espai de la rambla Sant Jordi acollirà aquest esdeveniment que obrirà les seves portes a les 10 del matí, i es clourà a les dues del migdia. El Mercat està organitzat per la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i el Centre de Recursos i Informació Ambiental (CRIA).

El mercat vol donar una segona vida als objectes que els particulars tenen a casa i ja no fan servir. Es tracta d'intercanviar, comprar, vendre , inclús regalar, aquests estris que semblen, en principi, no tenir cap servei per a una persona, però en canvi ser molt útils per a altres. A més, el mercat fomenta les pràctiques de les anomenades tres "R", es a dir, reciclar, reutilitzar, i reduir, tot fomentant el consum responsable.

L'esdeveniment, que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona, compta amb la col·laboració del Consorci dels Coll i Miralpeix Costa del Garraf; "La Turuta", moneda social local; el Banc del Temps de Vilanova i la Geltrú; i Sico Fire.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00