Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/11/2011

130 nois i noies participen en el premi 'Carta a qui maltracta'

 Imatge d'arxiu de l'acte de lliurament del premi 'Carta a qui maltracta' en l'edició de 2009       Imatge d'arxiu de l'acte de lliurament del premi 'Carta a qui maltracta' en l'edició de 2009

Dijous, 1 de desembre, es farà el lliurament de premis del certamen al voltant del Dia Internacional de la no violència vers les dones

Un total de 130 nois i noies de la ciutat han participat enguany a la convocatòria del premi '25 de novembre. Carta a qui maltracta'. Aquesta iniciativa que organitzen conjuntament la Regidoria del Pla d'Equitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l'associació de dones La Frontissa pretén promoure la sensibilització entre els joves de 14 a 18 anys al voltant de la violència masclista.

Des de fa més d'una dècada, a través dels instituts de VNG es du a terme aquesta iniciativa consistent a demanar als alumnes de secundària i batxillerat que hi participen amb la redacció d'una carta original i inèdita on el contingut sigui el missatge adreçat a una persona maltractadora. Del total de 130 participants d'enguany el jurat decidirà un primer i un segon premi que rebran 200 euros i un lot de llibres i 100 euros i un lot de llibres respectivament. Les llibreries La Mulassa i Llorens Llibres col·laboren en la convocatòria del premi amb el lot de llibres que es dóna als guanyadors.

El lliurament del premi 'Carta a qui maltracta' es farà dijous 1 de desembre, a les 19 h, a la Sala Noble de la Casa Olivella. Aquest certamen s'inclou dins la programació d'activitats de l'Àgora de Tardor que organitza l'Espai d'Equitat de l'Ajuntament de VNG al voltant del '25 de novembre. Dia Internacional de la no violència vers les dones'.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00