Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/11/2015

Afectacions a la mobilitat durant la Fira de Novembre

Del 13 al 15 de novembre es produiran afectacions de trànsit i estacionament de vehicles i també en el recorregut de les línies de l'autobús urbà i interurbà

 Del 13 al 15 de novembre i a conseqüència de la celebració a Vilanova i la Geltrú de la Fira de Novembre, es produiran afectacions al trànsit i estacionament de vehicles i en el recorregut de les línies del bus urbà i interurbà, en els indrets de la ciutat on es realitza l'activitat firal.

Enguany el recinte firal ocupa plaça de les Neus; rambla Principal; plaça de la Vila; rambla de la Pau; parc de Baix-a-mar i passeig del Carme, entre la rambla de la Pau i la rambla de Joan Baptista Pirelli. Així doncs, no es podrà circular durant l'horari d'obertura de la Fira de Novembre pel carrer d'Albert Virella i Bloda; carrer de l'Àncora, entre la rambla de la Pau i el pas sota la via del carrer de Magdalena Miró; carrer de l'Any dels Negats i carrer de Pere Jacas, entre la rambla de Joan Baptista Pirelli i la rambla de la Pau. Malgrat les afectacions s'habilitarà l'accés dels veïns als guals i aparcaments situats en aquests carrers (plaça de la Mediterrània, Vilanova Port, rambla de la Pau, carrer de Ferrer i Vidal i carrer de Conxita Soler).

El passeig Marítim i passeig del Carme estarà tallat en sentit Barcelona ja que es circularà pel vial de la Ribera. Així mateix els carrers de Tetuan; de l'Havana; de Manuel Marquès, d'Almirall Colom, del Jardí i de Sant Joan, a la cruïlla amb la rambla Principal, quedaran tallat al trànsit de vehicles en els moments de màxima afluència de visitants.

La Regidoria de Projectes i Obres, Serveis Viaris i Mobilitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú recomana la utilització dels aparcaments de la platja del Far de Sant Cristòfor, passeig de Ribes Roges, zona d'aparcament habilitada davant de la Llotja del Peix, durant el cap de setmana. També es recomana circular per la ronda Ibèrica i el passeig Marítim en cas d'haver d'utilitzar el vehicle privat i evitar la circulació pel centre de VNG.

Autobús urbà i interurbà:
Durant aquests dies es produiran canvis en el recorregut de les línies de l'autobús urbà i interurbà i s'anul·laran algunes parades de les línies L1 i L2 i L3 i L4. Mentre que en el cas del bus interurbà quedarà anul·lada la part del recorregut que transcorre pel carrer de Pere Jacas i el carrer de l'Àncora.

Podeu consultar aquí els horaris i afectacions específiques de trànsit, estacionament de vehicles i en el recorregut de les línies del bus urbà i interubà.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00