Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/06/2013

L'Open Space de Neàpolis acull una seixantena de participants

Ja es prepara una nova edició de l'Open Space de Neàpolis per al setembre     Ja es prepara una nova edició de l'Open Space de Neàpolis per al setembre

Es van realitzar una trentena de sessions sobre els nous paradigmes de col·laboració

Una seixantena de persones van participar dissabte al matí al primer 'Open space' que es va realitzar a Neàpolis. La trobada, basada en els 'Nous paradigmes de col·laboració', va reunir representants d'entitats com la Mobile World Capital; ACC10, la UPC i el Cowork de Neàpolis i d'empreses com, VENCA.

L'Open Space és una tècnica que permet a les persones que hi participen tractar temes que són del seu interès d'una manera oberta i creativa amb l'objectiu que sorgeixin les millors idees sobre el problema o situació que plantegen prèviament. En aquest sentit, dissabte es van realitzar una trentena de sessions diferenciades en dos espais, l'espai ‘open' i l'espai ‘game'. A més, també hi va haver un espai d'experimentació sobre impressores en 3D i sobre la plataforma Arduino (de programació i fabricació de petits robots). 

open space 2

Aquesta primera iniciativa d'Open Space a Neàpolis ha aplegat persones d'altres localitats catalanes i sobretot dels municipis de l'Eix Diagonal i de la zona del Penedès. Des de Neàpolis, l'Agència Pública d'Innovació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú , es preveu programar una nova edició de l'Open space al setembre i s'ha avançat la creació d'una comunitat virtual mitjançant el lloc web www.workos.cat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00