Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/06/2013

Continuen les inscripcions al Juanita's Vilanova Beach Festival

Les inscripcions via web finalitzen divendres a les 13 hores      Les inscripcions via web finalitzen divendres a les 13 hores

Paddle surf, caiac, vela i longboards seran els protagonistes d'aquest festival d'esports de lliscament, que se celebrarà a Vilanova aquest cap de setmana

Vilanova i la Geltrú es convertirà, aquest dissabte i diumenge, en la capital catalana dels esports de lliscament amb rodes i al mar. El Juanita's Vilanova Beach Festival serà un punt de trobada pels practicants d'esports com el paddle surf, el caiac, la vela i el longboard, entre d'altres activitats.

Aquest festival esportiu, que se celebrarà entre la platja de Ribes Roges i el Molí de Mar, té un caràcter popular, tot i que també s'hi podran veure competicions i exhibicions a nivell professional. Tot i la realització d'aquesta competició, la platja estarà oberta i permetrà als banyistes i curiosos veure d'aprop el material que s'utilitza i les exhibicions i competicions previstes. 

Longboard Competició de longboard

Al llarg del cap de setmana es realitzaran activitats d'iniciació i tastets a les diferents modalitats, proves de material, competicions i sortides per tal de donar a conèixer les possibilitats que ofereixen les activitats de lliscament al litoral vilanoví.

L'objectiu de l'activitat és donar el tret de sortida de la temporada d'estiu per a tots els practicants d'aquestes disciplines esportives en un marc lúdic i festiu com és la platja de Vilanova.

Inscripcions obertes
El passat dissabte, l'organització va instal·lar un estand a la plaça de la Vila on tothom qui ho va voler va poder informar-se sobre el festival i veure d'aprop el material que s'utilitza en la realització d'aquests esport. 

Catamarà Nacra

Els interessats en participar en alguna de les activitats s'han d'inscriure a través del web del Juanita's Beach Festival. Aquí trobaran informació detallada sobre els horaris, les característiques de cada esport, les activitats complementàries, etc.

En el cas que no s'omplissin totes les places abans de l'inici del festival, les persones interessades podran inscriure's a la mateixa platja o al Molí de Mar, si encara hi ha places lliures. Les inscripcions online finalitzaran divendres dia 7 de juny a les 13 hores.

Talls de carrers
La celebració del Juanita's Vilanova Beach Festival ocasionarà lleus afectacions en el trànsit. Dissabte, de les 17 a les 21 hores, la Pujada del Far de Sant Cristòfol estarà tallada al trànsit en el tram comprés entre el carrer dels Tres Llampecs i el Molí de Mar. Dissabte, de 10 a 22 hores, també quedarà prohibit l'estacionament en aquest tram de carrer. Mentre duri l'activitat, els veïns de la zona afectada podran sortir i entrar dels guals seguint les indicacions dels organitzadors.

Notícia relacionada
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00