Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/09/2016

La Nit del Turisme i Comerç de Vilanova i la Geltrú es va celebrar ahir al vespre a La Daurada

Més d’un centenar de persones van assistir a aquest esdeveniment que va arribar a la seva cinquena edició

La Daurada Beach Club va ser l'escenari que ahir al vespre va acollir la cinquena edició de la Nit del Turisme i el Comerç de Vilanova i la Geltrú. Més d'un centenar de comensals es van reunir en aquest sopar que reuneix representants del turisme i el comerç de la ciutat. Entre els convidats cal destacar la presència de Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú; Miquel Forns, diputat delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona; Ariadna Llorens, quarta tinenta d'Alcaldia i regidoria d'Innovació, i Presidenta de la Comissió Informativa de Promoció Econòmica, Innovació i Formació; Rosa Huguet, presidenta de NODE; Amadeu Pujol, president de la Delegació de Vilanova i la Geltrú de la Cambra Comerç de Barcelona; Martí Sistané, president de l'ADEPG; Jaume Martí, president del Gremi d'Hostaleria i Restauració de Vilanova i la Geltrú; Carlos Díaz, president de l'Estació Nàutica; Quim Bau, en representació de Viu Comerç; Francesc Vila, gerent de Turisme Diputació Barcelona; i Pere Santos, president del Gremi de Restauració de la província de Barcelona.

L'acte el va obrir la regidora Ariadna Llorens, mentre que Miquel Forns i Neus Lloveras el van tancar. Tots tres van coincidir en la importància estratègica del nou Pla de Màrqueting Turístic de Vilanova i la Geltrú que ha redactat la Diputació de Barcelona, i que recentment ha estat presentat.

El punt fort de la Nit de Turisme i Comerç va ser el lliurament de premis en les categories d'Innovació, Comunicació, Trajectòria, Promoció de la Ciutat i la Menció Especial.

El Premi Innovació va tenir com a finalistes els restaurant L'Ànima, Nàutica spirit i L'Outlet de la Tele. Finalment és va emportar el premi L'Outlet de la Tele, una botiga que va néixer fa 6 anys on-line i que ara obre les portes offline. Es dedica a vendre els productes que anuncien a la teletienda amb uns descomptes que arriben fins al 80%. Venen a portals tant coneguts com Groupon, Groupalia. Letsbonus o Subastadeocio, i ho segueixen fent des de Vilanova i la Geltrú.

Els tres finalistes del Premi Comunicació van ser Monbús, Granel i La Burguette. El premi finalment va anar a parar a mans de Monbús per la seva presència a les xarxes socials, i per estar connectats en temps real amb la seva comunitat per tal d'escoltar millores o solucionar incidències. A més han col·laborat desinteressadament en campanyes com les de la Gamba de Vilanova, Vida Festival, Temps de Vi, el FIMPT, o per la Destinació de Turisme Familiar. Monbús també participa de manera molt activa a diferents fires de la ciutat.

Els finalistes del Premi Trajectòria van ser Casa Andreu, el Museu del Ferrocarril i l'Hotel César. El guardó va ser per Casa Andre, un establiment obert des de 1959 i que al llarg dels anys s'han dedicat a vendre música sota tots els formats, i també entrades de concerts i espectacles. Des de fa temps son l'única botiga de música que queda entre Tarragona i Barcelona. Tenen pensat jubilar-se l'any que ve.

El Premi Promoció de la Ciutat va tenir com a finalistes el Mercat del Centre, La Daurada Beach Club i l'Athenea Park. El premi va ser per La Daurada Beach Club que durant quatre mesos de temporada d'estiu ha estat capaç d'atreure a la ciutat personalitats del món de l'espectacle amb esdeveniments internacionals que han posat la ciutat al mapa. Ha organitzat una quinzena de concerts de gran format i un nou Festival de Cantautors del Mediterrani. La promoció dels esdeveniments ha arribat a més de 300 periodistes, oferint continguts a una cinquantena de mitjans.

Finalment, la Menció Especial d'aquesta edició de la Nit del Turisme i el Comerç va ser pel restaurant Rincón de Llaverias, que va començar la seva trajectòria el 2003 com a bar però poc a poc, amb esforç i treball va esdevenir restaurant. A la seva cuina sempre hi ha productes de l'hora i de la llotja de Vilanova i la Geltrú. En Juan Rodríguez ha estat amo i cuiner envoltat d'un equip humà incomparable. És un restaurant de clientela molt fidel, plena d'afecte, que ha estat bàsica per poder treballar cada dia. En Juan Rodríguez comenta que no hi haurà continuïtat al negoci familiar donat que els seus fills han orientat la seva vida professional per camins molt diferents. 

Podeu consultar un ampli álbum de fotografíes de l'acte clicant AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00