Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/03/2017

L'Ajuntament municipalitza 22 treballadors del Consorci de Serveis a les Persones

La regidora Gisela Vargas ho ha explicat en roda de premsa després del Ple   La regidora Gisela Vargas ho ha explicat en roda de premsa després del Ple

Els treballadors i treballadores socials treballaven per a l'Ajuntament, però depenien laboralment del CSP

El Ple ordinari municipal del mes de març va aprovar dilluns la municipalització de 22 treballadors i treballadores socials que depenien del Consorci de Serveis a les Persones (CSP), però que treballaven a l'Ajuntament i per a l'Ajuntament de VNG.

La regidora de Serveis Socials i Salut, Gisela Vargas, ha explicat que "a la mateixa oficina i servei hi havia persones que, fent la mateixa feina, tenien condicions laborals i convenis diferents. Ara passaran a ser plantilla de l'Ajuntament amb les mateixes condicions que tenen els seus companys i companyes de l'Ajuntament".
És per això que la regidora ha volgut "agrair l'esforç que han fet aquestes persones que, malgrat les diferències, han treballat sempre fent una feina excel·lent".

D'aquí a un any s'equipararà el 50% de la diferència de sou que hi havia entre el personal, i l'any següent l'altre 50%, passant a tenir el mateix conveni laboral. També es farà la convocatòria de places durant el segon trimestre del 2019.
La mesura afecta a 21 persones de Serveis Socials i 1 persona de Salut Pública.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00