Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/10/2014

Glòria Garcia explica les prioritats en matèria de via pública i mobillitat al Sessió Plenària

    L'entrevista s'emet aquest dilluns   L'entrevista s'emet aquest dilluns

Durant l'entrevista, la regidora parla de les micro actuacions a la via pública, l'estat actual del PMUS i la xarxa de carrils bici

Aquest dilluns la regidora de Serveis Viaris i Mobilitat, Glòria Garcia, és la convidada del programa Sessió Plenària, que emet Canal Blau Televisió i el portal de noticies Eix Diari. L'entrevista a la regidora vilanovina s'ha centrat en el moment actual de la redacció del nou Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible (PMUS). Un pla que en aquest moment ja disposa de la diagnosi tècnica, el que serveix per configurar el mapa de la mobilitat a la ciutat, i que incorpora les aportacions del procés participatiu realitzat a principis d'estiu. "En aquests moments tenim molta informació, gràcies a la diagnosi tècnica i a la participativa. A partir d'ara entrarem en la fase de treball amb la resta de grups municipals".

Glòria Garcia també ha estat preguntada per altres aspectes com l'inici dels treballs per unir l'actual xarxa de carrils bici de la ciutat, amb la creació de dues anelles. "Això ens donarà sensació de continuïtat en la mobilitat i ens permetrà millorar aspectes de la xarxa de carris bici, com són les connexió amb els centres escolars".

Un altre dels temes que en aquests moments marquen el treball de la regidora és la posada en marxa de les micro actuacions a la via pública, fruit de les demandes que els veïns i veïnes han fet a l'alcaldessa, durant les trobades que es realitzen periòdicament als barris de la ciutat. "Es faran micro actuacions a tots els barris de la ciutat. Hem prioritzat allò que és més urgent i necessari" .

Altres de les qüestions tractades durant el Sessió Plenària han estat al voltant de les prioritats de la regidoria fins a finals del mandat, o sobre la possible municipalització de serveis.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00