Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/11/2014

Torna la jornada de l'exclusió social a Vilanova i la Geltrú

La jornada, molt participativa, ja porta celebrades tres edicions      La jornada, molt participativa, ja porta celebrades tres edicions

Aquesta 4a edició se centrarà en la infància en risc, amb el títol "Infants i joves: resiliència i estratègies amb valor afegit"

L'Oficina Tècnica de VNG Inclusió organitza una nova Jornada de l'Exclusió Social a Vilanova i la Geltrú. Enguany tindrà lloc el dijous 27 de novembre de 9 a 15 h a l'auditori de Neàpolis, i se centrarà en la infància en risc, sota el títol "Infants i joves: resiliència i estratègies amb valor afegit".

En aquesta quarta edició destaquen les ponències de Jorge Barudy, reconegut neuropsiquiatra, psiquiatra infantil, psicoterapeuta i terapeuta familiar especialista en resiliència en la infància; i Òscar Esteban, doctor en psicologia i fisioterapeuta amb una llarga experiència en atenció a la infància i l'adolescència.

La jornada també servirà per conèixer la feina que s'ha fet a nivell comarcal sobre el treball en xarxa de totes les institucions i els agents que procuren protecció a la infància en risc. I en el terreny de les experiències, es podrà conèixer tres casos d'èxit amb infants i joves de diferents llocs del territori català: "Made in jove: un projecte comunitari amb adolescents", de Santa Coloma de Gramenet; "Escola de famílies, el pal de paller de l'educació emocional sistèmica", de Vilanova i la Geltrú; "Com que no pots? Les capacitats del jovent, l'eina més poderosa", del Prat de Llobregat; i "Intervencions sense parets, dinamitzem el carrer", de Tarragona.

La jornada també comptarà amb una activitat amb Musicoteràpia Garraf, on es podrà experimentar els beneficis de la musicoteràpia per a l'abordatge de situacions d'exclusió.

L'Oficina Tècnica de VNG Inclusió ja ha obert les inscripcions a la jornada, que està adreçada especialment a professionals de l'àmbit social, docents, professionals de la salut, investigadors/es, estudiants, entitats, i qualsevol persona que hi estigui interessada. Les places són limitades, per la qual cosa cal fer inscripció prèvia.

Podeu inscriure-us enviant un correu electrònic a: vnginclusio@vilanova.cat o trucant al 93814000 ext. 3426.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00