Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/09/2014

La 3a edició de la Nit del Comerç i Turisme reconeixerà diferents entitats i organitzacions

Festa per fer balanç de la temporada d'estiu i premiar iniciatives de promoció turística i de la ciutat

Diumenge, 21 de setembre, es durà a terme la tercera Nit del Turisme i Comerç de Vilanova i la Geltrú. Aquesta festa de cloenda de la temporada turística d'estiu compta amb una important novetat. Enguany es lliuraran cinc guardons per reconèixer cinc establiments de la ciutat en les categories d'Innovació, Trajectòria, Promoció de ciutat, Comunicacio i una menció especial.

L'objectiu d'aquest esdeveniment és fer una trobada de tots els empresaris i establiments associats a gremis i associacions del sector, un cop finalitzada la temporada estiuenca per fer un balanç de la temporada i posar en valor la feina feta.

La Nit de Comerç i Turisme està organitzada per col·lectiu Menja't Vilanova, el gremi d'Hosteleria i restauració, l'Estació Nàutica, Viu Comerç, l'Adeg (Associació d'Empresaris de l'Alt Penedès i Garraf) i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

El regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras, creu que és una iniciativa important que permet posar de relleu "la feina feta per les direccions de cadascun dels gremis durant l'any i, sobretot, evidenciar el valor afegit de pertànyer a una associació o gremi així com de la feina conjunta públic-privada entre l'ajuntament i el sector."

Els diferents agents econòmics i institucionals de la ciutat que treballen per la promoció turística de VNG han decidit en la tercera edició de la Nit del  Turisme i Comerç potenciar aquesta trobada i donar-li més rellevància.

La festa es durà a terme al restaurant la Cucanya a partir de les 21h. L'alcaldessa, Neus Lloveras i el regidor de Promoció Econòmica donaran la benvinguda als assistents, tot seguit hi haurà un sopar i després es farà el lliurament dels premis. Els candidats a cadascuna de les categories han estat proposats des dels mateixos gremis i associacions que organitzen la Nit. Per assistir a l'acte és necessari fer inscripció prèvia contactant amb qualsevol dels organitzadors. Per tenir més informació sobre l'esdeveniment així com per fer-ne difusió es pot seguir l'etiqueta #vilanovaturisme a les xarxes socials.

La primera Nit del Turisme i Comerç es va dur a terme el setembre de 2012 als jardins del Museu Can Papiol i l'any passat l'esdeveniment es va fer a La Daurada. 


Inscripcions: Regidoria de Promoció Econòmica, plaça de la Vila 11, bxs 93 814 18 18 / mrodriguez@vilanova.cat 
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00