Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/06/2015

L'EPSEVG lliura els diplomes del projecte 'European Project Semester'

Una trentena d'estudiants internacionals han finalitzat la seva formació de grau a VNG en el marc d'aquest programa europeu

Durant sis mesos, una trentena d'estudiants de 13 universitats europees han realitzat el projecte de fi de grau en diferents empreses nacionals i internacionals del territori en el marc del programa 'European Project Semester' que impulsa l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú (EPSEVG).

Aquest migdia a la sala d'actes de l'escola s'ha fet l'acte de cloenda i s'han lliurat als diplomes als 33 estudiants procedents de França, Alemanya, Dinamarca, Bèlgica, Holanda, Polònia, Romania, Itàlia, Àustria, Mèxic, Malàisia, Taiwan i USA. El director de l'EPSEVG, Frederic Vilà, la vicedegana de la UPC, Elisabet Arnó i la regidora de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens han fet el lliurament de títols als estudiants per haver cursat vàries assignatures a la UPC i per haver realitzat el projecte de fi de grau al nostre país.

Ariadna Llorens que en nom de l'Ajuntament de la ciutat ha clos aquest acte acadèmic ha destacat que "l'EPSEVG és la única universitat catalana que forma part de la xarxa 'European Project Semester', formada per 13 universitats internacionals" i ha felicitat els joves que hi ha participat i que han estat a VNG finalitzant la seva formació de grau. La regidora Llorens ha finalitzat la seva intervenció desitjant que el bon record que s'emporten els estudiants del seu pas per l'EPSEVG i per la ciutat els faci tornar en el futur. Durant sis mesos, una trentena d'estudiants de 13 universitats europees han realitzat el projecte de fi de grau en diferents empreses nacionals i internacionals del territori en el marc del programa European Project Semester que impulsa l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú (EPSEVG).

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00