Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/02/2015

El regidor d'Hisenda espera aportacions de l'oposició al pressupost

Laura Marin entrevista Miquel Àngel Gargallo   Laura Marin entrevista Miquel Àngel Gargallo al Sessió Plenària

Miquel Àngel Gargallo parla en el programa Sessió Plenària de la situació econòmica de l'Ajuntament en els últims anys

El regidor d'Hisenda, Miquel Àngel Gargallo, explica avui en el programa de Canal Blau Sessió Plenària que la proposta de pressupost per al 2015 és continuista i que el Govern està obert a les aportacions dels grups de l'oposició. Gargallo es mostra disposat a estudiar suggeriments, tot i que “tenim els nostres límits, no podem posar més increments d'ingressos per augmentar les despeses”. El regidor es mostra convençut que “serà com a mínim un pressupost que no tindrà problemes d'execució governi qui governi.”

Una de les novetats destacades en el pressupost 2015 és la contractació de persones a través de plans d'ocupació. Es tracta d'una subvenció de la Diputació de Barcelona de 800.000 euros, una part dels quals “es destinarà a contractar gent a la nostra ciutat, al voltant de 25-27 persones, de diferents perfils.”

El regidor d'Hisenda també ha fet un repàs dels quatre anys que ha estat al capdavant de la hisenda municipal. Gargallo diu que “el primer any va ser un sotrac, vam trobar una situació complexa. Passats aquests quatre anys el dèficit ha quedat cobert i tancarem el 2014 amb superàvit que ha costat quatre anys d'ajustos durs”.

Miquel Àngel Gargallo es mostra satisfet per algunes iniciatives posades en marxa, com ara les bonificacions per l'obertura d'establiments i posada en marxa d'activitats. “Per mi eren importants, perquè son les que generen ocupació. Per mi és fonamental que baixi l'atur, que es generi activitat industrial, agrícola, comercial... és el que intenten les bonificacions” diu el regidor.

El programa Sessió Plenària està conduit per la periodista Laura Marin, i es realitza en col·laboració amb l'Eix Diari. L'espai s'emet els dilluns, en diferents franges horàries: a les 11 h, a les 13h, a les 15 h, a les 17 h, a les 21 h i a les 23 h.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00