Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/05/2013

Lliurament dels premis Mancomunitat Finança

 El premi Mancomunitat Finança distingeix dues iniciatives emprenedores del Penedès i Garraf      El premi Mancomunitat Finança distingeix dues iniciatives emprenedores del Penedès i Garraf

Un projecte del Cowork Neàpolis rep el premi Mancomunitat Finança que ha de facilitar el suport econòmic per fer viable la seva idea de negoci

Wooala Planazos, d'Antonio Anoro, és un projecte emprenedor amb seu al cowork Neàpolis, l'Agència Pública d'Innovació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, que ha estat guardonat amb un dels dos premis Mancomunitat Finança que promou la Mancomunitat Penedès-Garraf. L'objectiu d'aquesta convocatòria és facilitar el finançament de projectes basats en l'emprenedoria de les comarques d'ambdues comarques. El Saló de Plens de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, va acollir ahir al migdia el lliurament de premis a ambdós projectes, de la mà del president de la Mancomunitat Penedès-Garraf, Pere Pujol i de l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras. 

L'altre projecte distingit amb aquest premi és Remus, d'Èric Enguita i Pol Alcàzar, ubicat a Avinyonet del Penedès. Durant l'acte de lliurament dels premis l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú va afirmar que actualment les administracions per si soles no poden resoldre aquesta complicada situació de crisi, per tant "el que hem de fer és ajudar en tot el que puguem per a les empreses i els projectes emprenedors perquè puguin fer-nos sortir a tots de la crisi". En aquest sentit, l'alcaldessa Lloveras va citar com a exemple d'accions de suport a l'emprenedoria el projecte cowork Neàpolis i va explicar que "a Vilanova i la Geltrú promovem coworks, ja en tenim un i estem a punt de posar en marxa el segon amb l'objectiu a arribar a tenir-ne cinc". L'alcaldessa de VNG va explicar que el Govern municipal intenta ajudar a tirar endavant els projectes i les idees emprenedores. 

Així mateix, el president de la Mancomunitat Penedès-Garraf, Pere Pujol va manifestar que "aquests premis no caldria donar-los si tothom fes la seva feina", fent referència a les dificultat que tenen les empreses per obtenir finançament de les entitats financeres. 

A l'acte de lliurament de premis també hi van assistir, la regidora d'Educació, Ocupació i Societat del Coneixement, Ariadna Llorens; la regidora de Serveis Viaris i Mobilitat, Glòria Garcia i el diputat delegat de Promoció Econòmica de la Diputació de Barcelona, Joan Roca, qui va destacar el suport de la Diputació de Barcelona "a totes les iniciatives a favor de generar ocupació". 

Projectes premiats
Wooala Planazos: és un projecte d'Antonio Anoro, amb seu al cowork Neàpolis de Vilanova i la Geltrú. L'objectiu de negoci és la venda d'experiències d'oci mitjançant plataforma electrònica.

Remsu: és un projecte d'Èric Enguita i Pol Alcàzar, amb seu a Avinyonet del Penedès. L'objectiu de negoci és la importació i comercialització de botes de roure colombià.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00