Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

31/07/2013

Vilanova s'adhereix al projecte 'T-Mobilitat' de l'ATM

Els usuaris del bus podran fer servir nous bitllets progressivament  Els usuaris del bus podran fer servir nous bitllets progressivament

El sistema tarifari integrat de l'Autoritat del Transport Metropolità eliminarà les targetes amb banda magnètica i incorpora el xip sense contacte. El ciutadà podrà escollir la modalitat de pagament i obtenir descomptes en funció de l'ús real

L'ATM està en procés de creació de la T-Mobilitat, una única targeta amb la que la ciutadania podrà utilitzar tots els serveis per a la mobilitat a tota Catalunya. El Ple ordinari celebrat dilluns va servir per aprovar l'addenda de la T-Mobilitat al conveni actual d'adhesió dels serveis urbans de la ciutat (el bus urbà) al sistema tarifari integrat de l'Autoritat del Transport Metropolità.

La T-Mobilitat és una targeta xip amb validació sense contacte, que progressivament s'anirà estenent a tota la xarxa de serveis de mobilitat de Catalunya, inclosa Vilanova i la Geltrú. La T-Mobilitat permetrà la tarifació flexible: el nivell d'ús real dels serveis determinarà la tarifa que s'haurà d'aplicar, sense que s'hagi de preveure el nivell d'ús amb antelació. El ciutadà podrà triar el seu sistema de pagament: prepagament, o bé postpagament amb domiciliació del rebut de transport. A més, es podran mantenir les polítiques de tarifació social de la nostra ciutat (La T-Jove i la T-Activa).

El 2006 Vilanova i la Geltrú es va adherir al sistema tarifari integrat de l'ATM, que ara proposa la implementació del projecte T-Mobilitat progressivament al llarg dels propers anys, un nou sistema tecnològic, tarifari i de gestió amb l'objectiu d'incorporar les noves tecnologies i incrementar la utilització del transport públic.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00