Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/11/2011

La regidora de Serveis Viaris i Mobilitat, Glòria Garcia, nou membre de l'executiva de l'AMTU

   El conseller Lluís Recorder va presidir la desena assamblea de l'AMTU    El conseller Lluís Recorder va presidir la desena assamblea de l'AMTU

L'agrupació de Municipis de Transport Urbà va renovar divendres el seu Comitè Executiu per als propers quatre anys

L'Agrupació de Municipis amb Transport Urbà (AMTU) va renovar divendres passat la seva executiva, en el marc de la celebració de la 10a Assamblea General.

L'acte es va iniciar amb el nomenament de les poblacions que formaran part del Comitè Executiu durant els propers quatre anys, així com el nomenament del president i vicepresident d'aquest organisme. Càrrecs que s'han concedit, respectivament, a Josep Mayoral, alcalde de Granollers, i Joan Mora, alcalde de Mataró, i que s'invertiran al cap de dos anys.

Vilanova i la Geltrú, és un dels municipis que formarà part del Comitè Executiu, i que se suma als de Blanes, Cardedeu, El Papiol, Granollers, Igualada, Manresa, Martorell, Mataró, Mollet del Vallès, Montornès del Vallès, Sabadell, Sant Sadurní d'Anoia, Terrassa i Vic. La regidora de Serveis Viaris, Mobilitat, Participació i Cooperació, Glòria Garcia, n'assumirà la titularitat, per part de l'ajuntament vilanoví. 

A banda de la renovació dels càrrecs, l'assamblea de l'AMTU va servir per posar de relleu els objectius fundacionals que segons, el seu president, Josep Mayoral, són seguir treballant per millorar el finançament del transport públic local, intervenir activament en la planificació de les infraestructures de mobilitat de la 2a corona metropolitana, influir en la gestió del transport públic i recolzar la feina dels ajuntaments en matèria de mobilitat. 

L'AMTU té actualment 70 entitats adherides, de les quals 67 són municipis i 3 Consells Comarcals (Vallès Occidental, Alt Penedès i Garraf) amb una població representada de 1,93 milions d'habitants i 44,9 milions de viatgers.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00