Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/06/2016

Divendres obre les seves portes la primera edició de la fira Expo Nadó a la rambla Principal

Diumenge la plaça de la Vila acollirà un concert gratuït del Club Súper 3 a partir de les 19 h

Expo Nadó, la fira del Bebé, obrirà les seves portes a la rambla Principal del divendres 10 al diumenge 12 de juny. Expo Nadó, que es obra de l'emprenedora vilanovina, Mayra Adell, serà la primera fira, a l'aire lliure i d'accés gratuït, dedicada al món de la futura mamà, el bebè, i la infància fins als 4 anys, que es celebrarà a Catalunya i a la resta de l'Estat. Aquesta fira està co-organitzada per l'Associació Expobebé Eventos i per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Podeu consultar la Guia / Programa de la fira clicant AQUÍ

Al llarg d'aquests tres dies hi haurà al voltant de 50 expositors a la rambla Principal, des de la plaça de les Neus fins a l'alçada de l'avinguda de Francesc Macià. També hi haurà un escenari a la plaça de la Vila per acollir diferents espectacles. El que més destaca però, és el concert, absolutament gratuït, que realitzarà el Club Súper 3 el diumenge a les 19 h. Un espectacle que durarà al voltant de 60 minuts i que és un dels grans reclams d'aquesta primera edició d'Expo Nadó.

Un altre dels punts d'interès estarà situat a la plaça de les Neus on hi haurà un Baby Market de productes artesans de qualitat, Km 0, Hand Made i Ecològics.

El recinte firal, sobretot a la rambla Principal i a la plaça de la Vila, estarà acompanyat d'una molt important programació d'activitats on destaca la màgia d'a prop, personatges de dibuixos animats, animacions o conta contes. També cal remarcar el concert que dissabte matí faran els alumnes de l'escola Camp Joliu, de l'Arboç, a l'escenari de la plaça de la Vila.

També està previst que a la rambla Principal hi hagi una zona de jocs patrocinada per l'empresa Comansi. Aquest espai estarà molt a prop de l'estand de l'organització, que estarà situat a l'inici de la rambla Principal, tocant amb la plaça de les Neus.

Des de l'organització es valora molt positivament el nivell de contractació assolit fins el moment, i l'interès mostrat per algunes empreses per veure com funciona aquesta primera edició, ja que es tracta d'un format nou i únic, que ha generat força expectació en aquest sector.

Més informació al Facebook d'ExpoNadó
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00