Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/04/2011

El FIMPT de Vilanova i la Geltrú, protagonista del programa Rodasons

Kepa Junkera Kepa Junkera

Televisió de Catalunya emet aquest dissabte alguns dels concerts de la 30a edició del Festival de Música Popular i Tradicional de la nostra ciutat

El programa Rodasons de Televisió de Catalunya emetrà demà dissabte a través del 33 Digital la primera part dels concerts de Kepa Junkera, Oskorri, The Samurai, Staff Benda Bilili, Lusofonías, Hanggai i Las Migas que van integrar el 30è Festival de Música Popular Tradicional (FIMPT) de la nostra ciutat.

L'emissió es farà a les 10 del matí, i es repetirà dilluns 4 d'abril, a les 18.00, i divendres 8 d'abril, a les 13.30 h.

Entre el 16 i el 18 de juliol del 2010 va tenir lloc a Vilanova i la Geltrú la trentena edició del Festival Internacional de Música Popular i Tradicional, el FIMPT. Coincidint amb aquest aniversari, el festival va oferir un seguit d'actuacions de grups i solistes procedents de les més diverses tradicions.

Aquest programa és primer dels dos reportatges que el Rodasons dedica a la trobada de la capital del Garraf, tots dos conduïts pel seu director artístic, Jordi Bertran. En aquesta ocasió s'inclouen fragments de les actuacions dels bascos Kepa Junkera i Oskorri, el grup d'acordionistes The Samurai, els africans Staff Benda Bilili, els portuguesos Lusofonías i una formació procedent de Mongòlia i Xina, Hanggai.

Una atenció especial tindrà el concert que van fer a Vilanova i la Geltrú el grup català Las Migas, que van presentar el seu primer disc, Reinas del matute.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00