Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/06/2015

Un equip amb quatre vilanovins guanya l'Angelhack Barcelona

L'equip guanyador de l'AngelHack Barcelona   L'equip guanyador de l'AngelHack Barcelona

El Grup viatjarà a Sant Francisco, EUA, per defensar la seva idea davant d'un grup de més de 100 inversors

Un equip format per 4 vilanovins i un resident a Gavà, graduat per la UPC de Vilanova, va guanyar diumenge la segona edició de l'AngelHack Barcelona. L'AngelHack és un esdeveniment organitzat en varies ciutats arreu del món on els participants han de crear una idea de negoci, desenvolupar un prototip d'aquesta idea i defensar-la davant d'un jurat en menys de 24 hores. AngelHack està considerada com la major organitzadora de hackatons (trobades de desenvolupadors) del món.

Els guanyadors de cada seu obtenen com a premi 12 setmanes de mentorització a Barcelona i un viatge a San Francisco d'una setmana per acabar la mentorització i poder presentar la idea davant d'un grup de més de 100 inversors, competint amb els guanyadors de les altres ciutats.

L'equip que va guanyar a Barcelona està format per Diego Morales, Ignasi Artigas, Ruben Sanchez, Manuel Martiarena i Raimon Ràfols. Diego Morales i Ruben Sanchez es van graduar a la UPC de Vilanova i van organitzar la conferència de mòbils GenMob a Neàpolis. Ignasi Artigas, Manuel Martiarena, Raimon Ràfols i Diego Morales van treballar a Neàpolis en una empresa de desenvolupament d'aplicacions mòbils basada a Holanda.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00