Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/12/2014

Neuromàrquteing i comunicació, al Campus Universitari de la Mediterrània

La conferència, inclosa en la programació del CUM, va omplir la sala d'actes de l'EPSEVG  La conferència, inclosa en la programació del CUM, va omplir la sala d'actes de l'EPSEVG

La conferència del doctor Antonio Casals va aplegar més d'una vuitantena de persones a la sala d'actes de l'EPSEVG

La manera com el cervell humà pren decisions i la manera efectiva de comunicar per tal d'influir-hi va ser el centre d'interès de la conferència que el doctor Antonio Casals va impartir divendres a la sala d'actes de l'EPSVG. La conferència 'Com captar, convèncer i tancar científicament més acords amb els teus clients amb el neuromàrqueting', inclosa dins la programació del Campus Universitari de la Mediterrània va aplegar una vuitantena d'assistents.

Segons el director acadèmic del CSNN i professor del Màster de Ciència de la Universitat Pompeu Fabra, Antonio Casals, "el cervell primitiu, també conegut com el cervell rèptil és el més antic dels cervells (500.000.000 anys d'antiguitat) i és el cervell de la vida i de la supervivència. És el que pren les decisions; és ràpid i multitasca". Per aquestes raons, segons el doctor Casals "cal treballar sobre determinats estímuls per tal d'aconseguir una resposta positiva" per part dels clients. Durant la conferència, també es va donar a conèixer la manera com la neurociència estudia la presa de decisions humanes i com aquest cervell més primitiu no respon positivament a les paraules sinó a les imatges.

Durant la presentació de la conferència, la primera tinenta d'alcaldia i regidoria de Societat de la Informació, Ariadna Llorens, va destacar "la importància de conèixer i mesurar científicament la resposta del cervell a determinats estímuls". Quant al conferenciant, Ariadna Llorens va destacar-ne la trajectòria professional vinculada a la investigació i el fet que la proposta inclosa a la programació anual del CUM "hagués despertat l'interès de persones d'altres indrets de l'estat" que van ser a VNG per participar en la conferència.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00