Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/04/2016

El Pla d'Actuació Municipal vol millorar la qualitat de vida de la ciutadania

Presentació del PAM a l'auditori de Neàpolis Presentació del PAM a l'auditori de Neàpolis

El Govern incideix en l'atenció a les persones, la capitalitat i l'aprofitament de les oportunitats

 L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, i el primer tinent d'alcaldia Juan Luís Ruiz, van presentar ahir públicament el contingut del Pla d'Actuació Municipal (PAM) 2015-2019. En un acte a l'auditori de Neàpolis, Lloveras i Ruiz van explicar les prioritats del mandat, que passen per prioritzar l'atenció a les persones, exercir la capitalitat en el territori i aprofitar les oportunitats per crear benestar.

L'alcaldessa va començar parlant del PAM i destacant que "el que us presentem ja està en marxa, perquè evidentment els primers mesos de mandat l'Ajuntament no ha parat de funcionar. Volem incidir també en el fet que no és un document tancat, és un document viu". Per Neus Lloveras el document té un objectiu final molt clar, "millorar la qualitat de vida dels ciutadans i les ciutadanes de Vilanova i la Geltrú". Per això, va dir l'alcaldessa "les polítiques que presentem van dirigides a treure tot el rendiment possible de les potencialitats de Vilanova i la Geltrú. Ho hem dit moltes vegades, és així: Vilanova i la Geltrú és una ciutat amb un gran potencial per generar noves oportunitats."
Presentació PAM 1
El primer tinent d'alcaldia, Juan Luís Ruiz, va començar la seva intervenció afirmant la capitalitat de Vilanova i la Geltrú en el territori. "Crec que cal deixar de parlar en condicional. Hem de deixar de dir que "hauríem de ser capital". No. Parlem en present d'indicatiu i en primera personal del plural: som capital."

Ruiz es va mostrar convençut de la valentia del govern, "som un govern que creu en la ciutat. Que treballa incansablement per ella". El primer tinent d'alcaldia va recordar també quin és l'objectiu primer i prioritari de l'acció de govern. "Totes i cadascuna de les decisions, totes i cadascuna de les actuacions que aquest govern municipal ha posat i posarà en marxa té com a objectiu fer més fàcil la vida dels nostres conciutadans. Resolent problemes. Millorant situacions. Generant oportunitats".

El Pla d'Actuació Municipal ha estat elaborat partint de propostes polítiques i tècniques i incorporant idees i suggeriments de persones i entitats. Durant alguns mesos ha estat possible fer-hi aportacions online i també de manera presencial en tres sessions participatives.

El document final, amb més de 200 accions, es pot consultar al web www.vilanova.cat

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00