Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/12/2016

Setmana de cinema amb el Documental del Mes i el Cicle Gaudí

'100 metros' és una de les revelacions de la temporada cinematogràfica  '100 metros' és una de les revelacions de la temporada cinematogràfica

Avui dimecres es projecta al Teatre Principal 'Una llar al món', i dijous '100 metros'

La cartellera de cinema al Teatre Principal va plena aquesta setmana amb les propostes dels cicles Documental del Mes i Cicle Gaudí de cinema català.
Avui dimecres, a les vuit del vespre, dins del cicle el Documental del Mes, es projectarà la cinta “Una llar al món”. Una pel·lícula danesa del director Andreas Koefoed estrenada l'any 2015 que explica la història del Magomed, que al pati de la seva escola observa com els seus companys es barallen per la pilota.
La seva història no és una història qualsevol. Es tracta d'un nen refugiat txetxè i, com els seus companys, es passa el dia somiant en el moment en què ell i la seva família aconsegueixin el permís de residència.
El documental ha rebut des de la seva estrena nombroses distincions, entre elles el premi al millor migmetratge al festival IDFA d'Holanda, o la nominació a millor documental de la Danish Film Critics de Dinamarca.

El preus de l'entrada general és de 3 euros, i les taquilles s'obren mitja hora abans de la projecció.

I dijous 22 de desembre, a dos quarts de nou del vespre, dins el Cicle Gaudí de cinema català, es projectarà la pel·lícula “100 metros”, del director Marcel Barrena, protagonitzada per Dani Rovira i Karra Elejalde.
La pel·lícula està inspirada en la increïble vida del triatleta Ramon Arroyo. Ramon, pare de família, viu per al treball fins que el seu cos comença a fallar. Diagnosticat d'esclerosi múltiple, tots el pronòstics semblen indicar que en un any no serà capaç de caminar ni 100 metres. Ramon decideix plantar-li cara a la vida participant en la prova esportiva més dura del planeta.

L'entrada general per al Cicle Gaudí és de 4,50 euros. Amb el Carnet Jove costa 3 euros, i per als membres del Club La Vanguardia es fa un 2x1 en les entrades. Les taquilles s'obren 1 hora abans de la projecció.

A partir del dia 22 de desembre podreu consultar la cartellera de cinema del mes de gener als webs del Teatre Principal www.elprincipal.cat i de l'Ajuntament www.vilanova.cat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00