Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/12/2014

La camerata Eduard Toldrà prepara el concert de Sant Esteve

La Camerata ofereix cada any el concert de Sant Esteve La Camerata ofereix cada any el concert de Sant Esteve

El tradicional concert de Sant Esteve comptarà un any més amb l'orquestra simfònica del Conservatori, mentre que divendres 21 la Cobla Maricel oferirà un concert de Nadal "Recordant Eduard Toldrà"

Un any més, quan arriba el dia de Sant Esteve, són molts els vilanovins i vilanovines que esperen el tradicional concert de la camerata Eduard Toldrà. Un concert que des de fa uns anys es pot gaudir a l'Auditori de la ciutat, que porta el nom del compositor vilanoví que dóna el nom a la camerata resident.

Sota la direcció del mestre Guerassim Voronkov, divendres 26 de desembre a les 19 h es podrà gaudir d'un extens repertori de música clàssica de la mà dels músics professionals que conformen la camerata, i que en algunes de les obres del programa estaran acompanyats pels alumnes de l'Escola Conservatori de Música Mestre Montserrat. Un concert esperat per músics i amants de la música que justifica la raó de ser de l'Associació Musical Eduard Toldrà de la nostra ciutat, i que serveix també per mostrar joves talents que poden arribar a formar part del gruix d'artistes professionals de Vilanova.

Però els concerts amb aire nadalenc comencen ja aquest diumenge, 21 de desembre, en aquest cas amb la sitgetana Cobla Maricel. Que oferirà un Concert de Nadal "Recordant Eduard Toldrà". Es tracta ja d'una tradició organitzada per les entitats sardanistes de la ciutat, que volen homenatjar aquest gran mestre vilanoví. La primera part del concert, que començarà a les 19 h, consistirà en un conte musical per a narrador i cobla, amb dibuixos projectats sobre la vida i obra de Toldrà, que va morir el 1961. La narració la farà el mateix autor del conte, David Puertas. La segona part del concert serà de sardanes i composicions tradicionals nadalenques per a cobla.

Els dos concerts es faran a l'Auditori Eduard Toldrà. Podeu comprar entrades a la seva web.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00