Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/02/2014

Es presenta 'Castells', el llibre Nadala 2013 de la Fundació Lluís Carulla

Moment de la presentació Moment de la presentació

L'acte es va celebrar al local dels Bordegassos de Vilanova i va comptar amb la presència de nombrós públic

El local dels Bordegassos de Vilanova va ser aquest dissabte l'escenari escollit per fer la presentació de Castells, el llibre Nadala 2013 de la Fundació Lluís Carulla. L'acte va comptar amb la participació de l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras; el president de Bordegassos de Vilanova, Miquel Olària; Carles Duarte, director de la Fundació Lluís Carulla; Jordi Llavina, coordinador de la Nadala, i els periodistes i coautors de l'obra Xavier Capdevila i Efren Garcia.

La Fundació Lluís Carulla edita publica anualment un llibre dedicat a un aspecte de la cultura catalana. En aquesta última edició s'ha centrat en el fet casteller, una tradició que ve del passat i que es projecta cap al futur.

La Nadala 2013, coordinada per Jordi Llavina, inclou articles escrits per vuit especialistes que analitzen la tradició castellera des de diverses perspectives. Ells són Pere Ferrando, Efren Garcia, Guillermo Soler, Xavier Capdevila, Joan Cuscó, Xavier Brotons, Josep Bargalló i Raquel Sans.

La Nadala de la Fundació Lluís Carulla és una publicació de caire divulgatiu dedicada a algun aspecte rellevant de la societat i la cultura catalanes, escrita per reconeguts historiadors i especialistes del país. Aquesta publicació es repeteix any rere any des del 1967 i, amb aquesta, compleix 47 edicions. Els subscriptors de la Nadala, amb les seves aportacions, fan possible la dotació dels Premis Baldiri Reixac, destinats al reconeixement de l'escola catalana i que ja porten 35 edicions. La pàgina web de la Fundació recull totes les nadales publicades des del 1967.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00