Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/03/2016

Dissabte 19 de març se celebra la primera edició de VNG Hip-Hop

   Dissabte 19 de març a la zona esportiva de VNG Dissabte 19 de març a la zona esportiva de VNG

Dedicada a la cultura urbana i del Hip Hop, servirà per presentar el Projecte G: Catàleg de Murs de Vilanova i la Geltrú per a la realització d'obres d'art mural.

Aquest dissabte 19 de març se celebra a la zona esportiva de Vilanova i la Geltrú la 1a edició de VNG HIP_HOP. Una diada dedicada a la cultura Hip Hop que, alhora, servirà per presentar a la ciutadania el Projecte G: Catàleg de Murs de Vilanova i la Geltrú per a la realització d'obres d'art Mural. Aquest projecte, impulsat per l'Ajuntament vilanoví té com a objectiu promoure l'expressió artística normalitzada en l'espai públic de les persones interessades en l'art del grafit.

A partir de quarts d'onze del matí, s'obre a tota la ciutadania la possibilitat de gaudir de diferents activitats com l'exhibició de grafits en un tram de 116 metres quadrats, situat al lateral de l'Estadi de Futbol dels Alumnes Obrers o els tallers d'Slackline. També hi haurà competicions d'Skate en la modalitat de Best Tricks & Bowl, amb premis cedits per Hobby Sports i Bungad Skate Shop. A la tarda hi haurà una Batalla de Galls (competició entre músics de rap), i a partir de les onze de la nit concert de música amb els grups Puros y Brutos (Barcelona) VNG Pastelera (Vilanova i la Geltrú) així com un showcase de Distrito 883 i Liendres Crú (Tarragona).

La VNG HIP_HOP està organitzada per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, VNG Pastelera i Organització Zero

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00