Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/04/2016

El Govern presenta a la ciutadania el seu compromís amb la ciutat per als pròxims tres anys

L'alcaldessa, Neus Lloveras, explicarà dimarts el Pla d'Actuació Municipal

 El govern municipal explicarà dimarts en una conferència a Neàpolis el compromís amb la ciutat per als pròxims anys. L'alcaldessa, Neus Lloveras presentarà les principals prioritats tant pel què fa a la gestió diària com als projectes de futur per Vilanova i la Geltrú que recull el PAM, el Pla d'Actuació Municipal.

El full de ruta municipal parteix de l'acord de governabilitat entre les forces polítiques del govern i marca les accions i les prioritats en la gestió que des de l'inici del mandat ja s'han posat en marxa.

Aquest document es va començar a treballar fa mesos, des dels diferents departaments de l'Ajuntament i també amb diverses trobades amb la ciutadania per tal de recollir aportacions i idees. La proposta de PAM està publicada al web vilanova.cat i ha recollit també de forma telemàtica aportacions ciutadanes.
Juan Luis Ruiz
El portaveu del govern i regidor de Participació Ciutadana, Juan Luís Ruiz, es mostra satisfet perquè creu que "s'han posat tots els mecanismes a disposició de qui ha volgut fer aportacions". A més, Ruiz ha explicat que el PAM és un document viu, que pot incorporar modificacions i nous projectes en funció d'oportunitats que puguin sorgir.

La presentació del Pla d'Actuació Municipal es farà a les set de la tarda a l'auditori de Neàpolis aquest dimarts, 19 d'abril.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00