Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/03/2013

L'SC del Garraf i Vilanova i la Geltrú organitza sessions per al personal de l'Ajuntament que fa atenció al públic

Des d'octubre fins a febrer s'han fet 6 sessions Des d'octubre fins a febrer s'han fet 6 sessions

73 persones han participat en 6 sessions des de l'octubre de 2012 fins al febrer de 2013

Un total de 73 persones de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú que atenen ciutadans per temes diferents han assistit a alguna de les 6 sessions que ha organitzat el Servei de Català del Garraf i Vilanova i la Geltrú des del mes d'octubre de 2012 fins al febrer de 2013.

La finalitat de les sessions és sensibilitzar els treballadors municipals que tenen relació directa amb el públic amb l'objectiu de donar-los eines perquè se sentin còmodes i segurs utilitzant el català amb naturalitat amb la ciutadania tant amb les persones catalanoparlants com amb les que estan aprenent català.

El personal que ha assistit a les sessions treballa en departaments com ara l'Oficina d'Atenció Ciutadana, biblioteques, Serveis Viaris, Joventut, Convivència, Promoció Econòmica, Policia Local i consergeries d'escoles.

Les sessions s'han organitzat en coordinació amb el Departament de Recursos Humans de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Les sessions fomenten la posada en pràctica de criteris concrets en els usos orals en l'àmbit laboral i posen de relleu que aquests usos tenen a veure amb molts factors: les normes socials vigents sobre els usos lingüístics, les actituds personals, el grau de formació de les persones, les circumstàncies socials (com ara l'augment de la immigració), els criteris que determina l'organització on es treballa, etc.

Després d'assistir a la sessió, s'ha proposat un pla per reforçar la posada en pràctica dels criteris d'atenció al públic recomanats mitjançant un material dissenyat amb aquest objectiu: la llibreta del Pla 21 dies.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00