Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/01/2014

Nou cicle de xerrades al CDIAP Garraf

Es farà una xerrada al mes fins al juny     Es farà una xerrada al mes fins al juny

El 31 de gener comença un nou cicle de xerrades sobre la petita infància destinades a famílies i professionals

Després de l'èxit de participació al darrer cicle, el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç del Garraf (CDIAP) proposa un nou cicle de 6 xerrades informatives adreçades a famílies amb infants de 0 a 3 anys i als diferents professionals relacionats amb la petita infància. Un espai per trobar resposta als dubtes que van sorgint als pares i mares, i on es pot aprofundir més sobre el desenvolupament infantil, amb l'objectiu d'aportar eines per ajudar a resoldre les situacions que van sorgint.

El cicle s'inicia el proper divendres 31 de gener, en un acte que comptarà amb la presència de l'alcaldessa Neus Lloveras. La primera xerrada porta per títol "El meu fill no parla. Què puc fer?". Es farà aquell divendres a les 9.30h al local del CDIAP Garraf 2, al carrer de Cristòfol Raventós, 1b. Anirà a càrrec de Marta Mestres, logopeda del CDIAP Garraf.

La resta de xerrades, en previsió de la necessitat d'un aforament més gran, es faran al centre cívic La Geltrú, a la plaça de l'Associació d'Alumnes Obrers, 1. L'horari sempre és en divendres a les 9.30h, i es recomana puntualitat als assistents.

Així, divendres 21 de febrer es farà un taller pràctic amb nadons, per tractar l'estimulació en l'etapa de 0 a 18 mesos. Anirà a càrrec d'Arantxa Martínez, fisioterapeuta del CDIAP Garraf.

Divendres 28 de març el tema serà "El meu fill no menja. Què puc fer?", amb la psicòloga del CDIAP Garraf Aurora Baena. 

"Com educar els nostres fills" és el títol de la xerrada de divendres 25 d'abril, amb la psicòloga del CDIAP Garraf Montse Asensio.

Divendres, 30 de maig es parlarà de "Quan i com retirar els bolquers", a càrrec d'Aurora Baena.

Finalment, divendres 13 de juny el títol és "Preparem l'arribada del nadó". Serà una xerrada a càrrec d'Arantxa Martínez, fisioterapeuta del CDIAP Garraf.

Degut a l'èxit de participació de l'any passat, enguany és necessària la inscripció prèvia per a totes les xerrades. Es pot fer a través del telèfon 93-815.64.43 o el correu electrònic cdiapgarraf@cdiapgarraf.cat.

Les xerrades són gratuïtes i estan organitzades pel Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç del Garraf (CDIAP Garraf), amb el suport de la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00