Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/05/2014

Alumnes de diversos instituts catalans visiten l'EFAV i s'interessen per les titulacions en manteniment d'aeronaus

  Els alumnes del centre FEDAC Sant Andreu a l'hanagar de l'escoal d'aeronàutica de VNG   Els alumnes del centre FEDAC Sant Andreu a l'hanagar de l'escoal d'aeronàutica de VNG

Aquestes visites permeten els joves conèixer la formació que ofereix l'escola aeronàutica de VNG i l'alt índex d'inserció laboral que obtenen els alumnes del centre en finalitzar la titulació de Tècnic en Manteniment d'Aeronaus

Una cinquantena d'alumnes de tercer d'ESO de l'institut Fundació Educativa FEDAC Sant Andreu van ser dimarts a Vilanova i la Geltrú per conèixer i visitar les instal·lacions de l'Escola de Formació Aeronàutica de VNG (EFAV). Els nois i noies van participar en primer lloc d'una sessió informativa a la sala d'actes de l'IMET i tot seguit van anar a l'hangar de pràctiques per conèixer la formació teòrico-pràctica que realitzen els estudiants de l'EFAV. 

Aquest centre de formació aeronàutica ofereix els estudis i la titulació oficial de manteniment d'aeronaus en les modalitats A1/A2/B1.1/B1.2 de motor de turbina i motor de pistó. Aquesta formació, que compta amb un índex elevat d'inserció laboral, requereix per accedir-hi d'un nivell mínim de graduat d'ESO. A banda hi ha un curs preparatori es pot cursar prèviament i que es realitza conjuntament amb la Fundació Parc Aeronàutic de Sabadell (PAC Sabadell). 

A banda d'aquesta visita, durant la setmana vinent està previst que dos grups classe d'un institut de Premià també s'apropin fins a VNG per conèixer l'escola d'aeronàutica i les opcions que ofereix quant a l'obtenció d'una llicència professional amb alt índex d'inserció al mercat laboral. 

Més informació

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00