Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/01/2014

L'Ajuntament de Vilanova ofereix a Fitur espais per construir hotels

L'estand de l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat a Fitur  L'estand de l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat a Fitur

El govern continua apostant per promocionar la ciutat en espais firals de referència. La propera cita serà a l'abril al SITC

La Fira de Turisme Internacional Fitur celebrada a Madrid la setmana passada va servir per establir contactes amb diverses cadenes hoteleres que podrien estar interessades en construir hotels a Vilanova. Després d'aquests primers contactes, de moment la cadena catalana H10 ja s'ha mostrat interessada en venir a la ciutat a visitar els espais disponibles.

El regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Gerard Figueras, que va ser a la Fira amb l'alcaldessa Neus Lloveras, ha explicat que "la presència a les fires serveix per establir contactes amb professionals. L'any passat ens vam dirigir als touroperadors, però enguany, conscients que la nostra oferta hotelera és només de 600 places si no comptem els càmpings, ens hem centrat en les reunions amb cadenes hoteleres per oferir-los invertir en las construcció d'hotels a la ciutat".

Figueras diu que "la situació econòmica no és propícia per fer grans inversions, però esperem obtenir resultats d'aquests primers contactes". Després d'un estudi que ha fet una empresa consultora sobre els diferents espais hotelers disponibles, en un primer moment l'oferta se centra en dos espais: la parcel·la que no és de titularitat municipal i que es troba a Adarró a primera línia de mar, i una parcel·la a l'Eixample de Mar, entre la rambla de la Pau i la rambla de Lluís Companys.

A banda dels contactes amb professionals, també es van fer diverses reunions de caire institucional a l'estand de l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat. De fet, la presència de Vilanova i la Geltrú s'emmarcava en aquest estand, dins l'espai de la Diputació i la marca Costa Barcelona.

D'altra banda, Vilanova també va ser present a la Fira a través de la seva Estació Nàutica, que va participar a l'assemblea anual de la Asociación Española de Estaciones Náuticas, on va obtenir les banderes acreditatives d'enguany.

La propera presència a una fira de turisme, en aquest cas destinada al consumidor final, serà el mes d'abril al Saló Internacional de Turisme de Catalunya.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00